Primeur voor J.E. van Laar Grond- en Straatwerk

Primeur TATRA 8×8 met hydraulische vering afgeleverd aan J.E. van Laar Grond- en Straatwerk. Op het kipperevent in Markelo hadden we deze mooie TATRA al aangekondigd. De primeur van de TATRA Phoenix 8×8 met hydraulische vering is nu een feit en is officieel afgeleverd aan J.E. van Laar Grond- en Straatwerk in Rhenen!

tatra van laar

TATRA met hydraulisch veersysteem HPVS

Specifiek voor de onafhankelijke TATRA wielophanging heeft GINAF Nederland het hydraulisch veersysteem HPVS in samenwerking met TATRA Trucks ontwikkeld. De 8×8 van J.E. van Laar uit Rhenen-Achterberg is voorzien van drie hydraulisch geveerde en onderling compenserende achterassen en één luchtgeveerde vooras samen goed voor een GVW van 46 ton. Dankzij het HPVS veersysteem is de TATRA uitgerust met waterpasregeling, gewicht-indicator en as-afkoppelsysteem voor hoge stabiliteit tijdens kippen en container op- en afzetten.

De bovenbouw is geleverd door Pater VOF. Zij hebben de truck voorzien van een 22 tonmeter HMF Group A/S Z-kraan, Hoogsta platform, radiografische afstandbediening en een Hyva Titan Haakarm. Kortom een truck die van alle praktische werk gemakken is voorzien voor grond- en straatwerk!

tatra kraan en haakarm

TATRA ideaal voor grond- en straatwerk

J.E. van Laar Grond- en Straatwerk B.V. is een vertrouwd adres voor al uw grond- en straatwerkzaamheden en bestaan sinds januari 1998. J.E. van Laar Grond- en Straatwerk B.V. is uitgegroeid tot een onderneming met 25 enthousiaste medewerkers. Elke dag zijn ze boven en in de grond aan het werk voor bedrijven, instellingen en particulieren.

De TATRA is bij Bakker Bedrijfswagens Ederveen voorzien van diverse fraaie en functionele dealer opties en gereed gemaakt voor aflevering. Bij deze willen we alle betrokken partijen bedanken voor de samenwerking en in het bijzonder de firma van Laar. Wij wensen Chauffeur Roel en de firma Van Laar veel succes toe met deze mooie primeur! 

tatra bakker bedrijfswagens

Categorieën: Nieuws