Wie ziet zichzelf al rijden in zo’n krachtpatser?

Gebouwd op het beproefde TATRA-chassis, kan de TATRA PHOENIX Euro 6 het zwaarste terrein aan met de krachtige, efficiënte en bovendien milieuvriendelijke PACCAR motoren. Het unieke chassisontwerp heeft geen extra subframe nodig voor montage van een kipper opbouw. Onafhankelijk opgehangen assen met luchtvering helpen u met hogere off-road snelheid en verbeteren daarmee de totale transport efficiency. Het luchtsysteem op het chassis wordt bediend door middel van een elektronisch managementsysteem, dat luchtverbruik en de compressorwerking optimaliseert en zo bijdraagt aan vermindering van het brandstofverbruik. Stuurbare assen (voor- en achterzijde) kunnen tot 10 ton worden belast, niet-gestuurde assen hebben een maximale belasting van 16 ton.

 

 

Categorieën: Nieuws