Mega Truck Festival 2018

De vijfde editie van het Mega Trucks Festival komt eraan! Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staan de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Ook Tatra Nederland zal deze editie aanwezig zijn. Met welke voertuigen we komen is nog even een verassing… zeker is wel dat het krachtpatsers zullen zijn. U bent welkom op onze stand!

Tickets en informatie:
www.megatrucksfestival.nl

Wint u een setje gratis toegangskaarten?

Tatra Nederland verloot in totaal 5 setjes van 2 toegangskaarten voor het Mega Trucks Festival. Deze kaarten geven het recht op gratis toegang op beide dagen. Meedoen kan via de actie op onze officiële Facebook pagina! De win actie loopt tot en met zondag 9 december.

Bezoek hier onze Facebook pagina:
www.facebook.com/tatranederland

 

 

Categorieën: Nieuws