Het gaat hier om een TATRA Phoenix 480pk 8×8 Day Cab 46 ton welke bestemd is voor Dé-Gé Transport!

Dé-Gé met vestigingen in Ommen en Olst is als onderdeel van de Dunnewind Groep al jaren actief op vele vlakken. Of het nu gaat om een kuub grind, asfalt, bieten, baggerslib, pallets, cement, hout of een complete bouwkelder, ze brengen iedere vracht op de plek van bestemming. Veilig, vertrouwd en binnen de vastgestelde tijd. Vanaf heden komt de TATRA het wagenpark versterken!

De TATRA Phoenix Euro 6 is een sterke en flexibele off-road truck die elk terrein meester is. Het unieke TATRA chassis (centrale koker waarbij alle assen onafhankelijk lucht hydraulisch geveerd zijn) wordt gecombineerd met een DAF CF cabine en PACCAR motoren.

Wij wensen Dé-Gé Transport veel succes en veilige kilometers!

Categorieën: Nieuws