Pekkeriet Dalfsen neemt vandaag deze mooie TATRA Phoenix 8×8 46 ton met sterke 480pk MX-13-motor in ontvangst! Pekkeriet is een veelzijdig- en flexibel bedrijf, dat zowel in de agrarische-, transport- en de G.W.W. sector werkzaam is. Met een team van circa 35 medewerkers zijn ze in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren! De nieuwe TATRA is een welkome aanvulling binnen het bedrijf Pekkeriet.

TATRA Phoenix een sterke en flexibele off-road truck!

De TATRA Phoenix 8×8 is een sterke en flexibele Euro 6 off-road truck die elk terrein meester is. Af-fabriek is deze 8×8 geleverd met een GVW van 46 ton. Het unieke TATRA chassis (centrale koker waarbij alle assen onafhankelijk lucht hydraulisch geveerd zijn) wordt gecombineerd met een DAF CF cabine en een PACCAR motor. Dit voertuig is voorzien van een hydraulische waterpas regeling op alle assen, voordat de chauffeur begint met kiepen kan hij het chassis recht zetten. De kipper opbouw is verzorgt door opbouwer Vossebelt.

Categorieën: Nieuws