Tatra-remmink

Remmink TATRA Phoenix 8×8 46ton 480pk

De nieuwe aanwinst van Remmink Transport, een TATRA Phoenix 8×8 Day Cab 46 ton! TATRA dealer Sent Waninge heeft deze mooie TATRA onlangs afgeleverd. Remmink Transport is gevestigd in Den Ham en is uw partner in vervoer van zand, grind of asfalt voor weg- en waterbouw projecten. Hoogwaardig materieel en gekwalificeerd personeel maken een goede service en klantgerichtheid mogelijk onder alle omstandigheden.

tatra-remmink

De TATRA kenmerkt zich door het unieke TATRA chassis, moderne DAF cabine en een krachtige PACCAR MX-13-motor 480pk. Het chassis heeft een onafhankelijk wielophanging en is lucht- en hydraulisch geveerd. Een uniek systeem welke zorgt voor een zeer comfortabele wegligging. De Kipper opbouw is verzorgt door AJK. Wij wensen Remmink Transport veel succes met deze mooie krachtpatser!

tatra-aflevering-sent-waninge

tatra-interieur

uniek-tatra-chassis

Ook interesse in een TATRA Phoenix? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook het laatste nieuws op onze TATRA Nederland facebook pagina.

Categorieën: Nieuws