kegelaar-transport-gmb-tatra

TATRA PR 4446 8×8 voor Kegelaar Transport

De 46 tonner is in de kleur GMB blauw afgeleverd omdat de TATRA naast de transporten van Kegelaar ook wordt ingezet bij GMB voor diverse transporten. De TATRA PR 4446 is uitgerust met een 530 PK MX13 Paccar Euro 6D motor, met daarachter een ZF TraXon 16 automatisch schakelende versnellingsbak. De opbouw is een Transcom kettingsysteem met een optrek capaciteit van 32 ton en een kiephoek van maar liefst 60 graden. De TATRA PR 4446 van Kegelaar vervoert soms een bijzondere lading.

GMB streeft naar emissievrij werken op bouwlocaties en heeft in eigen beheer een mobiele windmolen met een vermogen van 10 kW en een rotoroppervlakte van 45 vierkante meter ontwikkeld. De 23 ton wegende mobiele windmolen “CirculAIR” genaamd wordt met de TATRA 8×8 van Kegelaar op de diverse bouwlocaties geplaatst. Wij wensen de chauffeur Jurrie vele plezierige en veilige kilometers toe.

De TATRA is afgeleverd door TATRA dealer Truckland.

kegelaar-tatra
Categorieën: Nieuws