TATRA Phoenix 8×8 46ton 530pk

Vandaag, woensdag 23 december, heeft TATRA dealer Sent Waninge de eerste TATRA uit een serie van twee afgeleverd aan Landbouw- en Loonbedrijf Hulter. Van oudsher is Hulter een bekende naam in de agrarische wereld en vanuit Anerveen (Overijssel) bedienen ze klanten in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit loonwerk, akkerbouw, grondverzet en sloopwerkzaamheden. Deze soort werkzaamheden passen precies in het straatje van een TATRA truck!

Het gaat om een TATRA Phoenix Day Cab 8×8 met een GVW van 46 ton. De TATRA is opgebouwd met een HTS kabelsysteem geschikt voor het transporteren van containers. De TATRA kenmerkt zicht door het unieke chassis, moderne DAF cabine en een krachtige PACCAR MX-13-motor met 530pk. TATRA Nederland wenst Hulter veel succes met deze mooie aanwinst!

 

Categorieën: Nieuws